Kaip sukurti pirmąjį el. žurnalą?

  1. Visi su statybos darbų žurnalu dirbantys specialistai — statytojas (užsakovas), rangovai, prižiūrėtojas ir kt. — StatybosZurnalas.lt sistemoje turi užsiregistruoti kaip vartotojai.
  2. Kiekvienos statyboje dalyvaujančios šalies atstovas turi užregistruoti fizinio asmens arba juridinio asmens paskyrą. Įmonės paskyroje reikia  pridėti visus asmenis, kurie dirbs su statybos darbų žurnalu.
  3. Statytojo (užsakovo) administratorius turi sukurti naują žurnalą ir  priskirti kitus statybos dalyvius, kas dirbs šiame objekte ir pildys žurnalą.
  4. Kiekvieno statybos dalyvio administratorius turi į žurnalą deleguoti konkrečius įgaliotus asmenis, kurie pildys žurnalą.
  5. Elektroninis statybos darbų žurnalas paruoštas darbui! Statybos darbų vadovai gali kurti naujus įrašus, o techninės priežiūros vadovai — įrašus peržiūrėti ir pasirašyti.
  6. Apie statybos pradžią informuokite VTPSI (Valstybinę teritorijų planavimo ir statybos inspekciją prie Aplinkos ministerijos) https://www.planuojustatau.lt/ pateikite nuorodą į elektroninį statybos darbų žurnalą.

Straipsnio įvertinimas Straipsnio teigiami vertinimai Straipsnio neigiami vertinimai

Vis dar reikia pagalbos? Susisiekite su mumis Susisiekite su mumis