Kaip sukurti F25 (F27) įrašą apie dalinį paslėptų (laikančiųjų konstrukcijų) darbų priėmimą?

  1. Pildomi žurnalai lange pasirinkite žurnalą, kurį pildysite.
  2. Pirmiausia paslėptam darbui turi būti sukurtas „F07 Bendrųjų statybos darbų vykdymas“  formos įrašas, o toliau pildykite F25 (F27) formos įrašą:
    • Pildykite tiesiai iš F07 įrašo, (kurį tik ką užpildėte):
    • F25 (F27) formos įrašą pildykite po tam tikro laiko: 
      1. Įrašas ieškomas per Žurnalo įrašai (esančio juodame stulpelyje):
        • Įrašų paieška (išskleistame filtre) lange filtrų pagalba nustatykite, kad rodytų tik Jūsų sukurtus F07 formos įrašus. (Forma laukelyje įrašykite F07, o iš Mano įrašai skilties pasirinkite Mano sukurti).
        • Įrašų paieška lange pasirinkite F07 formos įrašą, kurio F25 (F27)  formą norite sukurti ir paspauskite ant jo pavadinimo.
        • Dešinėje ekrano pusėje bus pateikta F07 forma.
          1. Paspauskite mygtuką trys vertikalūs taškai ir iš pateikto žemiau sąrašo pasirinkite F25 (F27) Įrašas apie dalinį paslėptų darbų (laikančiųjų konstrukcijų) priėmimą. Atitinkamai sistema atidarys Jus dominančią formą:
          2. Paspauskite kvadrato su rodykle ikonėlę ir išskleisite pasirinktą formą F07 per visą ekraną.
      2. Įrašas ieškomas per Darbų kiekių žiniaraštį (esančio juodame stulpelyje):
        • Darbų kiekių žiniaraštyje suraskite norimą darbą, kuriam pildysite F25 (27)  Įrašas apie dalinį paslėptų darbų (laikančiųjų konstrukcijų) priėmimą.
        • Darbo eilutės dešinėje yra trys vertikalūs taškai. Paspaudus ant jų, išskleistame meniu, pasirinktie Peržiūrėti įrašus.
        • Sistema pateiks F07 formas su pasirinktu darbu.
        • Toliau pasirinkite konkretų F07 įrašą.
        • Dešinėje ekrano pusėje bus pateikta F07 forma.
          1. Paspauskite mygtuką trys vertikalūs taškai ir iš pateikto žemiau sąrašo pasirinkite F25 (F27) Įrašas apie dalinį paslėptų darbų (laikančiųjų konstrukcijų) priėmimą. Atitinkamai sistema atidarys Jus dominančią formą F25 (F27):
          2. Paspauskite kvadrato su rodykle ikonėlę ir išskleisite pasirinktą formą F07 per visą ekraną.
  3. Ekrano viršuje (pilkoje juostoje) pasirinkite Susieti… ir iš pateikto sąrašo pasirinkite formą F25 (F27)  Įrašas apie dalinį paslėptų darbų (laikančiųjų konstrukcijų) priėmimą. Atitinkamai sistema  atidarys dominančią formą F25 (F27)
  4. Darbai atlikti pagal projektą spauskite +Pridėti ir pasirinkite, atsistoję ant  gale pateiktos tuščios eilutės esančio paieškos simbolio, projektą iš Formos F04/05, pagal kurį buvo atliekami darbai.
  5. Lauke Kontrolinė nuotrauka,  jeigu buvo atlikta geodezinė kontrolinė nuotrauka, paspausktie +Pridėti ir pasirinkite, atsistoję ant  gale pateiktos tuščios eilutės esančio paieškos simbolio, iš sukurtų F15 formų.
  6. Toliau lauke Patikrinimo išvados įrašykite tekstą.
  7. Jeigu turite susieti papildomų įrašų su šia forma, spauskite Susieti įrašai +Pridėti ir pasirinkite, atsistoję ant  gale pateiktos tuščios eilutės esančio paieškos simbolio, tai ką norite papildomai susieti su šiuo įrašu.
  8. Spauskite Išsaugoti.
  9. Įrašo pasirašančiųjų priskyrimo lange nurodykite pasirašančius asmenis.
  10. Nurodykite pasirašančius asmenis, pasirinkdami tuščiame laukelyje iš iškrentančio sąrašo visus pasirašančius asmenis. Kai pasirašančiųjų  rinkinys pilnas, spauskite Pridėti.
  11. Jeigu reikia prisegti fotonuotraukas arba kitus failus, spauskite Prisegti.. (laukelis yra po užpildyta forma) ir pasirinkite tuos failus, kuriuos norite prisegti. Nuotraukas įraše galite prisegti tiesiai iš mobilaus telefono, prisijungę prie elektroninio statybos darbų žurnalo tiesiai iš mobilaus telefono.

Tokiu pačiu būdu galima susieti visus sukurtus įrašus. Pavyzdžiui F07 Bendrųjų statybos darbų vykdymas įrašą susieti su F08 (Metalinių dalių suvirinimo eiga) įrašu ar su F12 (Monolitinių konstrukcijų betonavimo darbų eiga) įrašu ir t.t.

Pastabos įrašams teikiamos, pildant ir pasirašant F57 – F59 formos susietus įrašus.

Straipsnio įvertinimas Straipsnio teigiami vertinimai Straipsnio neigiami vertinimai

Vis dar reikia pagalbos? Susisiekite su mumis Susisiekite su mumis