Kaip sukurti naują įrašą?

  1. Pildomi žurnalai lange pasirinkite žurnalą, kuriame norite sukurti naują įrašą.
  2. Žurnalo meniu juostoje paspauskite mygtuką +Naujas įrašas.
  3. Naujas įrašas lange iš pateikto sąrašo pasirinkite skyrių ir formą.
  4. Užpildžius privalomus laukus, apačioje paspauskite Išsaugoti. Pasirinkite pasirašančius atsakingus asmenis pateiktoje eilutėje paspaudus pelės mygtuką ir spauskite Pridėti arba pasirinkite jau pasirašymo paruoštuką.
  5. Jeigu norite prie sukurto įrašo prisegti failą, naujame sukurto įrašo lango apačioje, paspauskite mygtuką Prisegti ir prisekite failą. Tai gali būti nuotraukos, pdf ir kiti failai.
  6. Atidžiai patikrinkite įvestą informaciją. Įrašą galite RedaguotiIštrinti ar Prisegti failą(us) iki pirmojo parašo suformavimo kol yra būsena Juodraštis. Po pasirašymo įrašo būsena pasikeičia į Pasirašomas, visų pakviestųjų dalyvių pasirašyto įrašo būsena yra Pasirašytas ir tokie įrašai tampa neredaguojamais. Pakeitimus įrašui galima atlikti tik sukūrus naują redakciją arba anuliuojant įrašą.
  7. Viršutinėje juostoje paspauskite mygtuką Pasirašyti (nebūtina įrašo pasirašyti iš karto, galite tai atlikti vėliau).
  8. Įrašų pasirašymo lange įveskite Parašo kodą (po prisijungimo antras Jūsų sukurtas slaptažodis) ir spauskite Išsaugoti.

Pastaba: Sistemoje realizuotos ne tik STR 1.06.01:2016 „Statybos darbai. Statinio statybos priežiūra“ įvardintos formos, tačiau ir specializuotos formos. Kelių (gatvių) techninė priežiūra, Kitų transporto statinių techninė priežiūra, Dujotiekio paso formos.

Straipsnio įvertinimas Straipsnio teigiami vertinimai Straipsnio neigiami vertinimai

Vis dar reikia pagalbos? Susisiekite su mumis Susisiekite su mumis