Kaip sukurti užduotį?

Užduotys – tai statybos dalyvių bendravimas (chat) už statybos darbų žurnalo ribų, t.y. šiame sistemos StatybosZurnalas.Lt skyriuje Jūs įgyjate galimybę protokoluoti pasitarimus – atsisakyti pildymo popieriuje, fiksuoti kolegų klaidas ir kviesti jas ištaisyti – atsisakydami papildomų skambučių, o taip pat dalintis kitais bendrais  klausimais. Visi Jūsų susirašinėjimai gali būti privatūs (matys tik tas asmuo, kuriam ši Užduotis paskirta) arba bendri, pasitarimų protokolai ir kita informacija, kuri pildyta per skyrių Užduotys nebus spausdinami baigiamajame statybos darbų žurnale ir ši informacija nebus matoma Inspektuojančioms institucijoms po jų prisijungimo, nes jie tiesiog nematys meniu punkto Užduotys.

  1. Pildomi žurnalai lange pasirinkite žurnalą, kurį pildysite.
  2. Žurnalo meniu kairėje ekrano pusėje pasirinkite +NAUJA UŽDUOTIS.

Naujos Užduoties kūrimas

Atsidariusiame lange pasirinkite statinio elementą, užduoties pavadinimą, komentarą, terminą iki kada reikia atlikti paskirtą užduotį, jeigu reikia Prisegti failus, paspauskite mygtuką ir pasirinkite reikiamus failus.

Tai pat Užduotį galite Susieti su jau sukurtu įrašu, kurį norite komentuoti ar susieti jį su užduotimi, paspauskite prie Susieti įrašai PRIDĖTI ir paspaudus mygtuką

pasirinkite įrašą iš sąrašo, Pasirinkti ir tada spauskite Išsaugoti. 

Toliau Užduočių nukreipimas vykdymui lange pasirinkite atsakingą asmenį ir spauskite Išsaugoti.

Esamos (anksčiau sukurtos užduoties) redagavimas

Jeigu norite redaguoti Užduotį, tuomet Užduočių sąraše paspauskite ant norimos redaguoti Užduoties pavadinimo. Jūsų monitorius bus padalintas į dvi dalis ir dešinėje pusėje atsiras Užduoties įrašas, kurį pasirinkote redaguoti, o kairėje – liks Užduočių sąrašas.

  1. Atsistoję ant trijų vertikalių taškų pasirenkate norimą funkciją (Redaguoti, Pakeisti dalyvį, Nukreipti, Ištrinti).
  2. Arba nuspaudus kvadratą su rodykle ir išskleidus ekraną tas pačias funkcijas rasite ekrano viršutiniame meniu.

Redaguojant papildomai galite prisegti prisegtukus (nuotraukas ar kokį dokumentą). Ištrinti prisegtuką galima šalia prisegto failo paspaudus kryžiuką.

Straipsnio įvertinimas Straipsnio teigiami vertinimai Straipsnio neigiami vertinimai

Vis dar reikia pagalbos? Susisiekite su mumis Susisiekite su mumis