Kaip darbų žiniaraštyje pridėti naują statybos darbą ?

Prieš Elektroninio statybos darbų žurnalo įrašų kūrimą, būtina sukurti statinio elementus ir įkelti statybos darbų kiekių žiniaraštį. Statinio elementus gali importuoti tik žurnalo savininkas arba jo įgaliotas asmuo, turintis administratoriaus teisę. Kiekvienas statybos dalyvis, žurnale fiksuojantis atliktus darbus, privalo matyti įkeltus (importuotus) statybos darbų kiekių žiniaraščius.

  1. Pildomi žurnalai lange pasirinkite žurnalą, prie kurio norite pridėti darbą.
  2. Žurnalo meniu juostoje paspauskite Darbų žiniaraštis.
  3. Darbų kiekių žiniaraščio lange viršutinėje juostoje paspauskite +Naujas.
  4. Darbo redagavimo lange pasirinkite:
    • Dalyvis - pasirinkite iš sąrašo (kuris atliks tuos darbus, dalyvis turi būti užsiregistravęs sistemoje ir pakviestas į žurnalą).
    • Skyrius - pasirinkite kuriam skyriui priskirsite įvedamą darbą (Skyrius turi būti jau įvestas, jei nerandate darbo skyriaus, Darbo redagavimo lange paspauskite Pridėti naują ir sukurkite naują skyrių).
    • Darbai - įrašykite darbo pavadinimą.
    • Kodas - įveskite darbų kodą (jeigu jo neturite, tai galite sugalvoti pvz. skyriaus pavadinimo pirmos raidės ir skaičius, SD-001).
    • Planuota - įrašote planuojamą atlikti kiekį.
    • Mat. vnt. - matavimo vienetus pasirenkate iš sąrašo.
    • Aktyvus - uždėkite varnelę (Darbai gali būti neaktyvūs, jeigu jų dabar nenorite matyti arba pradėję pildyti juos pasirašėte ir norite juos paslėpti, kad jų nerodytų pasirinkime, tuomet nuimkite varnelę per darbų redagavimo langą).
  5. Paspauskite Išsaugoti.
Straipsnio įvertinimas Straipsnio teigiami vertinimai Straipsnio neigiami vertinimai

Vis dar reikia pagalbos? Susisiekite su mumis Susisiekite su mumis