Statybos dalyvių paskyrų, įmonių registracija

  1. Statybos dalyvis, ketinantis naudotis Statyboszurnalas.lt elektroniniu statybos darbų žurnalu turi užsiregistruoti Sistemoje.

2. Naujos paskyros registracija:

  • Fizinio asmens paskyra jei Statybos dalyvis yra fizinis asmuo, vykdo statybas ūkio būdu arba užsiima individualia veikla.
  • Juridinio asmens paskyra jei Statybos dalyvis yra juridinis asmuo, įmonė ir įmonės paskyra dar nesukurta, reikia paskirti įmonės administratorių, kuris turi sukurti juridinio asmens paskyrą ir administruos, tvarkys įmonės paskyrą sistemoje. Paskyrą sukurti gali asmuo, registruotas Juridinių asmenų registre tai yra direktorius, akcininkas arba Įgaliotas asmuo, gavęs pasirašytą tinkamai užpildytą direktoriaus įgaliojimą. Jeigu įmonės paskyra jau yra sukurta įmonės administratorius pakviečia darbuotojus į įmonės paskyrą Kaip pridėti naują asmenį prie paskyros.

Paskyrą Statybos dalyvio vardu valdyti turi teisę tik Administratoriaus teises turintis asmuo. Administratorius į įmonės paskyrą pakviečia visus savo įmonės darbuotojus, kurie dalyvaus viename ar kitame objekte. Toliau tik iš tų asmenų sąrašo deleguoja asmenis į konkretų objektą pildyti ar peržiūrėti (kiekvienam deleguotam asmeniui suteikia teisę) įrašus elektroniniame statybos darbų žurnale.

PASTABA: Registracija vykdoma vieną kartą, nereikia naujai registruotis jeigu dirbate keliose įmonėse arba keičiate įmonę, el.paštą ar veiklos pobūdį. Viską galima pakeisti prisijungus prie esamos paskyros ir redaguoti.

Straipsnio įvertinimas Straipsnio teigiami vertinimai Straipsnio neigiami vertinimai

Vis dar reikia pagalbos? Susisiekite su mumis Susisiekite su mumis